KÉZBESÍTÉSI INFORMÁCIÓ

Szállítási költség - a HomeHarmony-on lévő rendelések szállítási költsége 3 osztályra oszlik:

  • Szállítási ár 3 kg-ig = 2290 HUF
  • Szállítási ár 3 kg felett = 7739 HUF

A legtöbb csomagot Packetával vagy GLS-el szállitjuk/köldjük. A feladó úgy választja ki a szállítási futárszolgalattot, hogy az a leggyorsabb és legoptimálisabb szállítást biztosítsa.

Kézbesítési információ

A HomeHarmony webáruházban rendelt áruk a lehető legrövidebb időn belül útnak indulnak. Ha a termék raktáron van, akkor általában még aznap vagy másnap (ha a rendelés hétvégére vagy ünnepnapra készült). Hozzávetőleges szállítási idő akár 3-5 munkanap tart. Ha a termék nincs raktáron, a szállítás időpontjáról értesítjük. Minden erőfeszítésünk ellenére előfordulhat, hogy a raktárkészlet hibásan van feltüntetve – ebben az esetben értesítjük a pontos szállítási időpontról.

A kézbesítés gyorsasága és kényelme nagyon fontoss számunkra. A megrendelt termékek minél gyorsabb kiszállítása érdekében mindig a legoptimálisabb útvonalat választjuk. 3-5 munkanapon belüli szállításra számíthat.

Szállítás bárhová

Partnerünk a csomagokat a megrendeléskor megadott címre kézbesíti. A megrendelés végleges visszaigazolása és kiszállítása előtt e-mailben jelezheti felénk, ha másik címre szeretné kiszállítani. Kivéve, ha ez az üzenet túl későn érkezik.

Amennyiben a vásárláskor utánvétes fizetési módot választotta, kérjük, ügyeljen arra, hogy a küldemény címzettje legyen nála elegendő készpénzzel. Üzleti címre történő kézbesítés esetén a postás átadja a csomagot egy felhatalmazott személynek, aki átveszi a küldeményeket a cégnél.

Ha ön a kiszállítás időpontjában nem tartózkodik a tervezett helyen (cég, iroda, kórház, kollégium stb.), a futár üzenetet hagy a további teendőkre vonatkozó utasításokkal. Általában elég egy látogatás a legközelebbi postahivatalban.

A csomag még aznap indul tőlünk, természetesen, ha az áru „Raktáron” van, és a rendelést korán reggel leadják. Ahhoz, hogy ez működjön, kövesse az alábbi ajánlásokat:

• ellenőrizze, hogy a termék raktáron van-e (a szállítási adatnál a "raktáron" felirat szerepel),

• a lehető leghamarabb adja le rendelését – ha az árucikk adatai szerint „Raktáron van”, a megrendelést legkésőbb délig 12 óráig kell leadni.

Szállítási határidők

A becsült szállítási idő az egyes cikkek ára alatt jelenik meg (ez az átlagos idő, ameddig az beszállitó átadja nekünk az árut).

A "Raktáron" azt jelenti, hogy a termék raktáron van. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelt árut a lehető leghamarabb (általában 3-5 napon bellül) kiszállítsuk.

Az esetleges hosszabb szállítási időkről e-mailben tájékoztatjuk. Amennyiben a hosszabb szállítási idő nem felel meg önnek, jelezze felénk, és kérésére eltávolítjuk a térméket a megrendelésből, vagy kicseréljük egy másikra.

A „szállítónál raktáron lévő” jelzéssel ellátott cikkek esetén a szállítás 7 nap / 14 nap / 30 nap, amelyhez további 3-5 munkanapos szállítás jár hozzá.

A kiszállítás Packetával vagy GLS-szel történik, többnyire a feladástól számított 3-5 munkanapon bellül (amikor a termék raktáron van), de legkésőbb hét munkanapon belül. Amikor feladjuk a küldeményt, értesítést küldünk arról, hogy a térméket már útközben elküldtük.

További információért forduljon hozzánk az info@homeharmony.eu címen.